Kurser - En dag, en helg, en vecka

PROVA PÅ DAG

Bildterapi & yoga

Bildterapi och yoga är en fantastisk kombination. Ett möte mellan kreativitet, personlighetsutveckling och kroppsnärvaro. Alla kan delta, inga förkunskaper behövs. Kom och prova du också!


Två tillfällen finns att välja mellan:

Lördag 27 november 2021, kl 10-18 eller   

Lördag 4 december 2021, kl 10-18.             

Lokal: Torggatan 38 i Borås

Antal platser: Max 10 st/tillfälle.

Pris 1200 kr/person. Material, lunch + fika ingår i priset.

Anmälan till: fredrika.corazon@gmail.com 


Se utlåtanden från deltagare på våra prova-på-dagar (och andra kurshelger) längre ner på sidan!

 

HELG KURS

Bildterapi & yoga

I vår helgkurs har du möjlighet att under två hela dagar få skapa, prova olika lugna yogaformer och gå in i en process utifrån ett valt tema. Vi äter också god och nyttig mat och fika tillsammans. En helg som syftar till  att vara utvecklande för dig på både ett kreativt och personlighetsutvecklande plan. En riktig må-bra-helg!


Lördag – Söndag  29-30 januari 2022

Tid: Lördag kl 10-18, Söndag kl 10-16         ENDAST 4 PLATSER KVAR!!

TEMA ”Kreativitet, skapande och personlighetsutveckling”


Lokal: Torggatan 38 i Borås

Antal platser: Max 10 st/tillfälle.

Pris 2400 kr/person. Material, lunch + fika ingår i priset.

Anmälan till: fredrika.corazon@gmail.com

 

LÅNGHELG KURSER med övernattning i vackra BOVIK

Om du vill ha det där lilla extra så ska du följa med oss på någon av våra långhelger med övernattning i mysiga Bovik. Här kommer vi utifrån olika teman att processa oss själva för att hitta ännu mera styrka, kreativitet, stressreducering och läkande kraft till våra liv. Omgivna av vacker natur och vatten kommer vi att varva våra workshops med stärkande rekreation.


Två tillfällen finns att välja mellan:

Det första tillfället innehåller bildterapi och yoga. Det andra tillfället innehåller personlighetsutveckling och yoga med inspiration från bland annat Joe Dispenza och Eckhart Tolle.


BILDTERAPI & YOGA

Torsdag – Söndag  5-8 Maj 2022 

TEMA ”Mitt liv: Dåtid-Nutid-Framtid” 

Genom kreativt måleri och olika lugna yogaformer så utforskar du både din historia, ditt nuvarande liv samt skapar en vision om din framtid.

 

PERSONLIGHETSUTVECKLING & YOGA

Torsdag – Lördag 26-28 Maj 2022 

TEMA ”Den inre resan”

Med inspiration från bland annat Joe Dispenza och Eckhart Tolle gör vi en resa in i oss själva. En resa som kan vara både spännande, utvecklande och läkande. Genom olika workshops, yoga och meditationer kommer du att få en härligt avslappnande vistelse.

Övernattning och boende i kursgården Bovik.

Bovik ligger 8 km från Borås, vackert belägen med egen strandtomt vid Bosjön och med skogen inpå knuten. I den här härliga miljön får du nu en möjlighet att landa en stund och att bara vara.

Antal platser: Max 20 st per tillfälle.

Pris: 5500 kr/person för helgen den 5-8 maj och 4500 kr/person för helgen den 26-28 maj. Boende, material, frukost, lunch + fika ingår i priset.

Anmälan till: fredrika.lundqvist@gmail.com

VI KOMMER TILL DIG

Bildterapi & yoga

Om du har tillgång till en lokal och ni är ett gäng på minst 8 personer som vill prova på bildterapi och yoga så kan vi komma till er.

Hör av er så diskuterar vi detaljerna!

Kontakt: fredrika.corazon@gmail.com

Utlåtanden från deltagare

"Tack för en fantastisk fin helg. Ni har gjort ett proffsigt upplägg och ni har gett mig oerhört mycket inspiration, värme och glädje."


"Jag är mycket nöjd. Balans mellan yoga, bild, samvaro och mat. Tack"


"Fantastiska dagar. Omtumlande, insiktsrika och trygga. Bra upplägg med blandningen av meditation och måla. Instruktiva klara, tydliga uppgifter. God mat! Härligt att äta tillsammans. Ger en fantastisk helhetskänsla."


"Tack för en fin helg! Bra varvat med bild och yoga. Så lugnande fina dagar med plats för alla."


"Tack för en väldigt fin lördag! Det var en upplevelse över förväntan. Det var fint att få uppleva och få en inblick både i sina egna och i andras liv och tankar. Yogan var otroligt härlig, bilderna var spännande och roliga att skapa. Maten och känslan i lokalerna var otroligt bra. Högsta betyg i alla boxar. Tack! Kramar Jenny"


"Stort tack för en fantastisk dag Fredrika och Mikael! Bildterapi kombinerat med yoga och meditation är en både spännande och magisk upplevelse där den psykiska förändringsprocessen når nya nivåer. Jag kommer definitivt gå utbildningen ht 2022. Allt gott! Lotta"


"Det var en fantastiskt givande och omvälvande upplevelse. Jag har aldrig gjort något liknande och att kunna känna sig trygg, trots att de andra var okända var viktigt för att kunna våga rita och släppa fördomar och begränsningar så att upplevelsen blev en fantastisk helhet i en helt okänd grupp. Att få ta del av andras åsikter om ens målningar var nervöst men så fantastiskt. Jag kunde inte tro att det skulle bli så fint och sant och äkta och jag rekommenderar verkligen alla att prova på, det är verkligen givande och omvälvande."


"Stort tack för en fantastisk dag! Superbra och spännande kombo av målning och yoga. Har bara gott att säga och rekommenderar alla att gå åtminstone en prova-på-dag! Kramar Maria"


”Plötsligt händer det!” Jag såg annonsen av denna mycket intressanta combo av inre arbete med målning och väldigt avslappnande yogaformer. Jag hade farhågor hur jag som person som har värk och en otymplig/stel kropp skulle orka eller ens kunna göra något. Men längtan till den här typen av möten/kurs var inom mig stor, och väl framme i lokalerna möttes jag av skön atmosfär. Vi alla (7st.) välkomnades med stor värme av ledarna, jag kände mig omhändertagen från första stund. Gruppen var jättefin, vi vågade öppna oss inför varandra, när vi visade upp våra målningar, vilket bidrog till en mycket givande och insiktsfull dag! Timmarna bara flög till lunchtid med målning och delning av våra målningar/inre arbeten, dagen kändes aldrig särskild lång. Var vi lite trötta, då fick vi vila och fika lite. Dagen avslutades med otroligt skön yoga i avslappnade ställningar med mycket omhändertagande! Jag kommer att fortsätta med det här när tillfälle ges!”


”Att bara blunda och gå loss med kolkritorna på papperet och följa musiken tog bort en del av prestationsångesten inför målningen. Tankeväckande kommentarer från dig, Fredrika och alla ni andra. Givande dag med fin samvaro, god mat och fika och sen en skön avslutning med restorative yoga. Tack Micke! Tankar och funderingar dyker upp även efteråt. Processen fortsätter. Stort tack!”

 

”Tack till en mycket fin dag! Så underbar idé med bildterapi och yogan ihop! Rekommenderar varmt och stort tack till Fredrika och Micke.”


”Jag vill tacka Fredrika och Micke för en mycket fin och givande dag! Båda var proffsiga och skapade en bra energi i gruppen, alla kändes avslappnade och det hjälpte mig att öppna upp och vara närvarande. Maten var också väldigt god, dessutom nyttig så jag är supernöjd. Kan starkt rekommendera detta!”